NOU! Terapia prin HIGH INTENSITY LASER – tehnologie revolutionara, intensa, unica, eficienta

Policlinica ASTRA pune la dispozitia pacientilor varful de gama in domeniu laserterapiei, prin aparatul laser de inalta intensitate (H.I.L.) 30wati/BTL 6000, cu efecte imediate dupa prima sedinta de tratament.

Ce este Terapia HIL?

 Laserul de inalta intensitate este o tehnologie de calitate superioara, care permite obtinerea unei actiuni terapeutice eficiente, in profunzime, in conditii de siguranta absoluta.

Puterea de emisie H.I.L. este mai mare de aproximativ 30 de ori fata de cea a terapiei laser de joasa intensitate, avand astfel o adancime de penetrare aproape nelimitata, oferind posibilitatea de a maximiza  efectele  analgeziei luminii pulsate,  precum  si  de a  efectua  terapii  termice puternice, pe suprafete mari, intr-un  timp  scurt, prin capacitatea de a stimula si vindeca aproape orice punct dureros din corp.  Efectul de vindecare se bazeaza pe biostimularea si accelerarea proceselor celulare care contribuie la cresterea productiei de ATP (acid adenozintrifosforic) si la vindecarea mai rapida a ranilor. Stimularea fotomecanica inhiba senzatia dureroasa si duce la ameliorarea imediata a durerii. Vorbim despre o terapie puternica si eficienta pentru un spectru larg de indicatii clinice.

Impulsul inovator cu rezultat intens, sigur, profund, unic.

Laserul de inalta intensitate (H.I.L.) 30wati/BTL 6000 este rezultatul tehnologiei superioare a zilelor noastre, care combina sistemul inteligent de scanare laser 4B cu cea mai performanta si ideala lungime de unda a luminii. Inovatia consta in faptul ca datorita interactiunii cu tesutul, lungimea de unda de 1064 nm permite tratarea structurilor adanci, lucru mai putin posibil pana in prezent la dispozitivele medicale existente pe piata.

Acest dispozitiv terapeutic neinvaziv este conceput sa emita energie in spectrul infrarosu, pentru a realiza biostimularea tesuturilor. Aceasta stimulare celulara determina accelerarea vindecarii prin imbunatatirea circulatiei sanguine, imbunatatirea metabolismului, schimb electrolitic intra si extracelular, cresterea colagenului, elastinei si fibroblastilor, are   un   efect   antiinflamator  si  antiedemic, prin cresterea drenajului limfatic si genereaza o reactie analgezica la nivel local.

Indicatii terapeutice

Laserul  de  inalta intensitate poate fi utilizat pentru tratarea mai multor  afectiuni ale muschilor, tendoanelor sau articulatiilor, precum osteoartrita, leziunile  condrale, durerea de spate cronica, sindromul de impingement subacromial si sindromul de tunel carpian.

Utilizarea dispozitivului nu prezinta, in general, limite de sex, varsta, greutate sau inaltime a pacientului. Cu toate acestea, nu se recomanda utilizarea dispozitivului pe nou-nascuti, sugari si copii mici. Pacientul nu trebuie sa prezinte niciun semn al contraindicatiilor stabilite pentru dispozitiv.

 Echipa de medici specialisti, sediu dedicat exclusiv serviciilor de recuperare medicala.

Inainte de aplicare, este necesara cunoasterea istoricului medical al pacientului si efectuarea unui examen medical amanuntit. In acest sens, echipa de medici specialisti in recuperare medicala a Policlinicii Astra va asteapta la sediul din Sibiu, str. Gheorghe Dima nr. 32,  pentru consultatii de specialitate si recomandarea unei scheme personalizate de tratament .